Hoe werkt het?

Uw auto, boot of caravan in enkele stappen wassen, poetsen, de lichte krassen verwijderen en voorzien van een beschermende coating met diepe glans. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar het kan…. Hoe werkt het precies?

Stap 1:

Schud de fles met Dry Wash Quick met Nano-Tech elke keer goed voor gebruik. 
Spray de Dry Wash Quick met Nano-Tech op het oppervlak. U kunt de Dry Wash Quick met Nano-Tech onder alle omstandigheden gebruiken, dus ook in de volle zon.

De Quick Clean Drywash met Nano-Tech zorgt ervoor dat het vuil ingekapseld wordt en los komt van het oppervlak. Door dit proces wordt voorkomen dat het vuil het oppervlak beschadigd.

De Dry Wash Quick met Nano-Tech zorgt ervoor dat het vuil ingekapseld wordt en los komt van het oppervlak. Door dit proces wordt voorkomen dat het vuil het oppervlak beschadigt.

Stap 2:
Zorg ervoor dat je twee goede schone microvezeldoeken bij de hand hebt. Het liefst in twee verschillende kleuren om de doeken uit elkaar te houden.

Gebruik de eerste microvezeldoek om het vuil van het oppervlak af te halen. Veeg in een richting zonder al te veel kracht te zetten. Het ingekapselde vuil wordt opgenomen door de eerste microvezeldoek.

Er blijft een witte laag over achter op het oppervlak.

Stap 3:

Pak de tweede schone microvezeldoek en poets de witte laag op het oppervlak uit. Door deze handeling komt er een beschermende Nano-Tech coating op het oppervlak met een langdurige glans. De Nano-Tech zorgt er ook voor dat de lichte gebruikskrasjes onzichtbaar worden.

Als u klaar bent met het wassen van uw auto, boot of caravan zonder het gebruik van water dan kunt u de microvezeldoeken gewoon wassen om het vuil en de opgenomen Dry Wash Quick met Nano-Tech van de doeken te verwijderen en de volgende keer met schone doeken te beginnen!

Wij raden aan om de microvezeldoeken te wassen zonder wasverzachter.

Alle algemene informatie over het product Dry Wash vindt u hier.