Ontdek THOMS Automotive

COSMETIC ENGINEERING MET MINIMUM GEBRUIK VAN WATER

Zoals de gehele vormgeving, logo en huisstijl al enigszins prijsgeeft liggen onze “roots” in de wereld van de luchtvaartindustrie, waarin al onze concepten intussen zwaar op de proef zijn gesteld. Nu bijna 4 jaar later, na alle testen, audits en de eeuwige zwartkijker te hebben doorstaan, breiden we uit naar THOMS Automotive en onze zuster THOMS Marine.

De concepten ontwikkeld voor deze veeleisende industrie en de daaruit voortgekomen producten blijken ook perfect inzetbaar te zijn voor de Automotive sector.

Voor veel bedrijven in het MKB met een wagenpark is tijd, geld en personeel, een kopzorg die THOMS Automotive kan wegnemen. Wij bieden op maat gemaakte pakketten om vervolgens bij u op locatie de auto’s te voorzien van “cosmetisch onderhoud”. Dit wil zeggen het interieur en exterieur compleet gereinigd en verzorgd wordt, zonder dat u ook maar de deur uit hoeft! Dat bespaart personeel, brandstof, slijtage, risico op schade, kosten wasstraat en logistieke problemen. Einde van de maand krijgt u een compleet overzicht op uw factuur. Wie zou hier niet voor tekenen?

Het personeel van THOMS zijn mensen die zijn geselecteerd, gescreend en getraind door THOMS Training Academy voor zowel de luchtvaart,  automotive en de marine sector. Iedere sector heeft zijn eigen specifieke aandachtspunten en aanpak welke onze mensen beheersen. We zijn dan ook met recht THOMS Cosmetic Engineers waar we enorm trots op zijn!

Wij verlenen de diensten voornamelijk bij de zakelijke gebruikers zoals fleetowners, wagenparkbeheerders en overheidsinstellingen. Wij werken daarom op locatie.
Bij THOMS Automotive werken wij ecologisch verantwoord. Per auto besparen wij gemiddeld 250 liter drinkwater door het toepassen van onze Dry Wash procedure ten opzichte van de traditionele wasstraat.

THOMS staat voor ecologisch verantwoord ondernemen. Ecologisch verantwoord ondernemen is een cruciaal element binnen onze organisatiecultuur. Vanuit dit gedachtegoed is onze kortetermijndoelstelling om een waterput te bouwen in een derdewereldland bij het besparen van 1 miljoen liter water. Op die manier kunnen wij ook daar de mensen een mogelijkheid bieden tot schoon drinkwater

 

Waterput bouwen bij een besparing van 1 miljoen liter water

Mother Earth

Op maat gemaakte service

THOMS Automotive bied u een op maat gemaakt serviceprogramma aan. Deze kunt u zelf naar wens samenstellen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat aan al uw wensen voldaan wordt. Zo kunt u er zelf voor kiezen hoe vaak de auto’s worden gewassen, met welk type detailing en welke diensten er uitgevoerd zullen worden.

Verzekering

Bij sprake van een voorval, zullen wij er samen met onze partner Lloyds Insurance zorg dragen dat alle problemen zo snel en zorgvuldig mogelijk worden opgelost.

Veiligheid

Al onze medewerkers hebben roots uit de “Aviation Industrie”. Zij zijn naar luchtvaartstandaard getraind en gecertificeerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat onze medewerkers naar perfectie streven en dat alle regelgevingen en voorschriften met toewijding worden nageleefd.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor meer informatie over onze algemene voorwaarden.