FAQ

In de FAQ vindt u een overzicht van meest voorkomende vragen over ons innovatieve product de Dry-Wash Quick Nano en het gebruik ervan.

“Is de watervrije Dry-Wash Quick Nano het enige product dat THOMS nodig heeft om het voertuig te reinigen?”
De Dry-Wash Quick Nano is een uitstekende basis reiniger en beschermer voor de buitenkant van de auto. We adviseren om voor zomer- en winterseizoen een preventieve behandeling te laten doen met de Dry-Wash Polymer Pro, welke een stevigere beschermlaag geeft. In combinatie met de Quick Nano voor regulier onderhoud.

“Kan THOMS gebruik maken van de Dry-Wash Quick Nano in de volle zon?”
Dry-Wash Quick Nano en de Polymer Pro zijn momenteel de enige producten op de markt dat in de volle zon kan worden aangebracht. Alle andere producten op de markt moeten in de schaduw worden aangebracht om te voorkomen dat de Dry-Wash te snel opdroogt en inbrand.

“Kan THOMS de Dry-Wash Quick Nano ook gebruiken als mijn auto extreem smerig is?”
De waterloze Dry-Wash Quick Nano is een geweldig reinigingsmiddel voor 99% van de auto’s op de weg. Er zullen altijd auto’s zijn die gewoon weg te vies zijn om gewassen te worden met de Dry-Wash Quick Nano. Ons advies is dan ook om een snelle pre-spoeling te doen en daarmee het ergste vuil af te spoelen. Hoewel dit tegenstrijdig klinkt is het soms de enige mogelijkheid om uw auto schoon te krijgen. Nadat dit is gebeurt, kan THOMS de waterloze Dry-Wash Quick Nano behandeling toepassen.

“Krijg ik krassen op mijn auto door het zand en vuil?
”
Nee, bij juist gebruik van onze producten krijgt u geen krassen op de lak van uw auto. De unieke formule kapselt het vuil in en vormt een beschermende laag tussen de lak en het vuil.
Met de voor THOMS ontwikkelde microvezel washanddoeken verwijderen we op zorgvuldige wijze het ingekapselde vuil. Met een Buffing pad poetsen we de auto op.

“Kan THOMS de Dry-Wash Quick Nano alleen voor mijn auto gebruiken?”
Nee, door de milieuvriendelijke samenstelling is de Dry-Wash Quick Nano op verschillende oppervlakken en onder verschillende omstandigheden toe te passen.

“Kan THOMS de Dry-Wash Quick Nano ook voor verweerde lak gebruiken?”

De Dry-Wash Quick Nano is op ook op verweerde lak te gebruiken. Echter het resultaat op een verweerde lak is minder dan het resultaat op een reguliere lak. We adviseren om daarom een behandeling met onze Dry-Wash Polymer Pro om de verweerde lak op te halen.

“Kan de Dry-Wash Quick Nano veilig gebruikt worden op de acryl/perspex ruiten van mijn caravan of camper?”
De Dry-Wash Quick Nano kan zonder problemen gebruikt worden op acryl/perspex ramen. De Quick Nano is zelfs zeer geschikt voor het wassen van hele caravans en campers!

“Kan THOMS de insecten op mijn ruit, motorkap en grille ook verwijderen met de Dry-Wash Quick Nano?
”
Ja, Insecten en vliegen zijn zonder probleem te verwijderen met de Dry-Wash Quick Nano. De Dry-Wash Quick Nano zorgt voor een beschermende coating waardoor insecten en vliegen zich minder makkelijk hechten aan het oppervlak.

“Kan THOMS harsachtige afscheiding van bomen op mijn lak ook verwijderen met de Dry-Wash Quick Nano?
”
Ja, de harsachtige afscheiding van bomen is zonder probleem te verwijderen met de Dry-Wash Quick Nano. De Dry-Wash Quick Nano zorgt voor een beschermende coating waardoor de harsachtige afscheiding van bomen in de toekomst minder makkelijk hecht aan het oppervlak.

“Hoe lang blijft de Dry-Wash Quick Nano met bescherming bieden aan mijn lak?”
De beschermende coating die de Dry-Wash Quick Nano achter laat op de lak blijft gemiddeld 90 dagen zitten. Het is aan te raden om 1x per 4 tot maximaal 6 weken de auto op deze manier te wassen om zo een goede beschermlaag te behouden.

“Mijn auto is onlangs gepoetst of heeft een Waxoil behandeling gehad. Kan THOMS de Dry-Wash Quick Nano gebruiken?
”
Ja, THOMS kan de Dry-Wash Quick Nano gebruiken. Dit is een milieuvriendelijk reinigingsmiddel en zorgt voor een nieuwe beschermende coating. Om Waxoil te verwijderen zal THOMS eerst een siliconen remover gebruiken om goede hechting te kunnen garanderen.

“Heeft u nog andere vragen?”
Staat uw vraag niet in onze FAQ en wilt u graag antwoord hebben? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier.